woensdag, april 03, 2002

Dag lieve mensen. Een kleine update van onze vriend VinnieBee. ik ben dinsdag begonnen met werken. Wel een beetje relaxed natuurlijk want drie maanden thuiszitten gaat je niet in de stinkende kouwe kleren zitten. Er zijn tentamenweken en ik moet me zelf een beetje inwerken. iemand heeft een rondje met me gemaakt en morgen loop ik met een collega een dag mee. Volgende week beginnen de eerste lessen. Ik zal het best druk krijgen want ik geef drie verschillende vakken (Ontwerpen&Bouwen van een communicatiesysteem, ICT&Management en Informatiekunde). Veel docenten werken thuis, dus ook ik zat vanmiddag redelijk op tijd op de ganzenmarkt witbiertjes te drinken. Het was dan ook heerlijk weer. Nou wil ik niet teveel opscheppen want ik krijg het binnenkort wel serieus druk denk ik. Zeg Jos, is het woord 'Consulting Skills' niet een contradictie in terminus? ;-). Ik hoop dat het je goed gaat. Ik hoor verhalen over gekoelde handschoenenvakjes en zo en nu zie ik ook al rustoorden voorbij komen waar normaal alleen Jacques Kemp verpoosd. Zo te horen een berenschot in de roos.

Kennen jullie trouwens deze al: www.spamradio.com. Heel geruststellend. Alle spam die jij en ik krijgen die verzamelen zij en laten die continue door een electronische stem uitspreken. Ze zetten er een leuk lounge muziekje onder en voila: SpamMuzak. Het bericht vandaag in de telegraaf over de liplezende mobiele telefoon was natuurlijk ook bijzonder. Trouwens wat is daar nieuw aan? Voor vrouwen is elke telefoon met trilalarm toch een liplezende telefoon? Dames, dan moet je de mijne hebben, want mijn nieuwe Nokia is spatwaterdicht! (niet geschikt voor alle vrouwen). Wat mp3 betreft: Ik gebruik op dit moment audiogalaxy weer omdat je daar veel kunt krijgen (soms moet je wat creatief met de naam zijn) en je hebt een CERTAIN download. Morpheus sucks big time.

Enne, over spam gesproken: jullie moeten wel al je nieuwe websites naar mij blijven spammen want ik ben erg bang dat ik achter ga lopen nu ik niet meer bij Media Plaza zit.