dinsdag, juli 02, 2002

Hi, Ik was ffe weg van de playa maar ben weer terug. Mijn laatste belevenissen en foto's zie en lees je op www.braambos.tk. Per 12 juli ben ik officieel docent (dwz geen gastdocent meer) en de vakken die ik volgend jaar ga geven zijn: e-Business, Management & ICT, Systeemontwikkeling (studenten moeten een website bouwen voor een externe opdrachtgever) en daarnaast wordt ik coach en ga ik vaardigheidsvakken geven zoals persoonlijke zelfontwikkeling en projectvaardigheden. Voor dat laatste heb ik zelf ook weer een mental coach. Vraag is natuurlijk wie coached de mental coach?

Ander leuk nieuws (nee ik ben geen vader): Ik ga 24 augustus auditie doen voor een deeltijd acteursopleiding van twee jaar in A'dam (Het collectief). Wordt wel heftig want dat zijn vier avonden van 19.00 tot 22.00 per week. Dus echt veel tijd houd ik dan niet over. Maar ja, ik wil toch nog steeds heel graag presentator van het klokhuis worden of voor een grote zaal staan van 8000 man. Nou ja, eerst maar auditie doen en sfeer proeven.

Voor de rest weinig nieuws (volgende week laatste week en dan zes weken vakantie..pomtidom...). Tot zover de update. Van 26 juli tot 10 augustus ben ik even weg van de playa voor een vakantie in Toscane, Joepie. PS Was de Industry Dance leuk? Wat ziet Maaike er toch weer strak uit!